This is me

Op12829000_10153968619452505_4756269844052890990_o 17 jarige leeftijd werd ik gebeten door de communicatiemicrobe en die liefde ging niet meer over. Ondertussen heb ik 10 jaar ervaring op het vlak van interne en externe communicatie, public relations en online marketing.

U kunt bij mij terecht voor communicatie advies. Van strategie tot uitvoering, opleiding en praktische workshops. Ik ben gespecialiseerd in online communicatie (sociale media, online marketing, blogs,…) en draag een warm hart toe aan interne communicatie. Ik geloof immers sterk in de idee dat je medewerkers mee vorm geven aan je organisatie, maar ook aan je reputatie en aan je imago. Online marketing en interne communicatie gaan voor mij dan ook hand in hand.  Je beste ambassadeurs? Dat zijn niet alleen je klanten, maar in de eerste plaats vooral je eigen medewerkers.

Ik ben gepassioneerd door communicatie en vaak dacht ik na over hoe ik mijn grote droom kon waarmaken. Na het dromen, heb ik de volgende 2 stappen gezet: durven mijn droom waarmaken en het daarna ook gewoon doen. Ik ben ervan overtuigd dat het trio “dromen – durven – doen” een sleutelrol heeft voor iedereen die zijn of haar communicatie wil optimaliseren.

Heb je een communicatiedroom? Contacteer me dan snel, zodat ik samen met jou deze droom kan uitvoeren.